S&P srezao rejting Triglavu, Triglavu Re i Savi Re

Bez autora
Aug 09 2012

Bonitetna agencija Standard & Poor's (S&P) odlučila je sniziti kreditni rejting slovenskih osiguravajućih kuća. Kreditni rejting Pozavarovalnice Sava d.d. S&P je smanjio na BBB%2B. Dugoročni kreditni rejting Triglav Grupe, u koju spada Zavarovalnica Triglav d.d. te kćerinska tvrtka Grupe Pozavarovalnica Triglav Re d.d., smanjen je za jedan stupanj i to na A-. Osiguravajućim kućama u djelomičnom vlasništvu države S&P je smanjio bonitetnu ocjenu zbog smanjenja ocjene Sloveniji. Moguća posljedica su smanjenja premija u zemlji i inozemstvu.

S&P srezao rejting Triglavu, Triglavu Re i Savi ReBonitetna agencija Standard & Poor's (S&P) odlučila je sniziti kreditni rejting slovenskih osiguravajućih kuća.

Kreditni rejting Pozavarovalnice Sava d.d. S&P je smanjio na BBB%2B. Dugoročni kreditni rejting Triglav Grupe, u koju spada Zavarovalnica Triglav d.d. te kćerinska tvrtka Grupe Pozavarovalnica Triglav Re d.d., smanjen je za jedan stupanj i to na A-.

Osiguravajućim kućama u djelomičnom vlasništvu države S&P je smanjio bonitetnu ocjenu zbog smanjenja ocjene Sloveniji. Moguća posljedica su smanjenja premija u zemlji i inozemstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik